Gecertificeerd voor bodemrichtlijnen

Waders Milieu BV heeft certificaten voor diverse bodemrichtlijnen (BRL’s) behaald. Dat betekent dat de werkwijze voor het bodemwerk weer is goedgekeurd en voldoet aan de gemaakte afspraken en wettelijke richtlijnen.

Hoe gaat het behalen van dit soort certificaten in de praktijk? Via een audit werden onze collega’s geïnterviewd en op locatie werd gekeken hoe de processen rondom het veldwerk verliepen. Deze audit is een vast onderdeel voor het behalen van de certificaten. Zo wordt getoetst of de werkwijze van Waders Milieu BV voldoet. En dit was gelukkig het geval. Waders Milieu BV is blij met het behalen van de certificaten.

Behaalde certificaten
We zijn nu gecertificeerd voor de volgende protocollen:

  • 2001
  • 2002
  • 2003
  • 2018

Voorheen werkten we via de protocollen van ons zusterbedrijf PJ Milieu BV. Nu hebben we de certificaten dus op onze eigen bedrijfsnaam staan. Voor 1001 waren we altijd al gecertificeerd, daarvoor hebben we nu weer de her-certificering ontvangen.

Kwaliteit blijft gelijk
Aan het werk en de kwaliteit verandert verder niets. Die was altijd al in orde. Het is nu vooral voor onze projectleiders fijn dat ze in hun rapporten niet meer hoeven te verwijzen naar PJ Milieu BV, aangezien nu alles ook op naam van Waders Milieu BV staat.